Bliv trevler

Bliv trevler

Trevlerne er frivillige organiseret i Trevlerfolket, som forestår vedligeholdelsen af centeret. Vi er populært sagt de praktiske grise. Det er os, der står for alt, lige fra oprydning på pladsen til maling, lidt nybyggeri, vedligeholdelse af bygninger - inde som ude - samt aktiviteter i sommerperioden.
Vi mødes ca. 6 gange om året i weekenden. I dagtimerne udfører vi de forskellige arbejdsopgaver og i aften- og nattetimerne hygger vi os på forskellig vis. Det kan indebærer diverse spil, sang, gåture til Stubbergård Sø og kan munde ud i, at nogle går ned og sover i vores shelter og falder i søvn til fuglenes sang. Men vigtigst er selvfølgelig at vi er sammen og nogle vil nok også sige natmaden!!!

Om sommeren er det trevlerne, der bemander centeret. Vi sørger for alle fornødenheder for de spejdere, som benytter centeret. Det er os, der sørger for, at der er brænde nok, vi samler affald sammen, vi afvikler enkelte aktiviteter, natløb, holder åbent i muleposen (kiosken) og ordner andre ting, der måtte være.

Samtidig hygger vi os med både de spejdere, der er på pladsen, og selvfølgelig med hinanden – og det er en sjov og oplevelsesrig ferie for Trevlere.
Anden weekend i december mødes vi desuden til juleweekend, hvor vi kun har få arbejdsopgaver, men til gengæld har vi tid til at hygge os med hinanden. Nogle gange er vi taget på udflugt til Hjerl Hede, i vandland, i skoven eller noget helt andet, men det er forskelligt fra år til år.

Trevæld er et sted for alle over 16 år. Vi er både KFUM- og KFUK-spejdere (samt enkelte FDF’er og DDS’er). Det er altså for alle, der har tilknytning, har haft tilknytning eller ønsker at have en tilknytning til spejdere. Det er en måde at fastholde kontakten til spejderarbejdet, hvis man måske ikke længere har tid til de ugentlige møder, eller et sted hvor man kan tage hen og få nogle gode oplevelser, hvis man mangler lidt spejderi, når man har en weekend, der ikke er fyldt op i spejderkalenderen. Kort sagt er det et sted, hvor man møder andre spejdere og resultatet har indtil videre været massere af venskaber, ja endog ægteskaber så:

KOM OG VÆR MED

Hvis du synes dette lyder spændende kan du kontakte os her.


Nyheder

Forhåndstilmeld dig centerlejr 2019

Du kan nu forhåndstilmelde dig centerlejren for 2019, klik på linket her for at komme til forhåndstilmeldingen og så hører du fra vores udlejer.

Uge 28 er allerede fuldt booket, så der har vi desværre ikke plads til flere lejere på Trevældcentret.

Kr. Himmelfartslejr 2019

Tilmeldingen til næste års Kr. Himmelfartslejr er åbnet. Find mere info her.

Udlejning 2020

Udlejningen for 2020 er nu startet. Kontakt vores udlejer og reserver allerede nu dit lejemål for 2020.

Design: MediaConnect ApS