Mest for forældre

Mest for forældre

Trevældcentret er et Grønt Spejdercenter, der er oprettet af KFUM-Spejderne og De Grønne Pigespejdere i det tidligere  Ringkøbing og Viborg amter.

I skolernes sommerferie holder vi vores lejrpladser åbne for alle spejdere og andre ungdomsorganisationer, som har lyst til at være på centerlejr på Trevæld.

At være på Centerlejr på Trevældcentret betyder masser af oplevelser for spejderne, ikke mindst fordi der ligger masser af andre spejdere, som man kan lave aktiviteter sammen med, eller måske danne et nyt venskab.

Hvis det er aftalt med lederne fra jeres spejderenhed, er I velkommen til at besøge Trevældcentret. Når I ankommer, vil vi gerne have, at I henvender jer i bemandingen til Trevlerne (Trevældcentrets faste frivillige stab af medarbejdere). Trevlerne vil hurtigt kunne vise jer hvor på vores store lejrpladsområde I kan finde den spejdergruppe I søger.

Husk: Det er strengt forbudt at køre på lejrområdet medmindre tilladelse foreligger.

Vil I skrive til en lejrdeltager er adressen:

Lejrdeltagerens navn
Lejrdeltagerens spejdergruppe
Trevældcentret
Trevældvej 7
Herrup
7830 Vinderup

Nyheder

Udlejning 2019

Udlejningen for 2019 er nu startet. Kontakt vores udlejer og reserver allerede nu dit lejemål for 2019.

Forhåndstilmeld dig centerlejr 2018

Du kan nu forhåndstilmelde dig centerlejren for 2018, klik på linket her for at komme til forhåndstilmeldingen og så hører du fra vores udlejer.

Design: MediaConnect ApS