Centerlejr

Centerlejr på Trevældcentret


I skolernes sommerferie holder Trevældcentret centerlejr. Trevlerne står under centerlejren for alt det praktiske omkring madudlevering, kiosk og udfører forefaldende arbejde. Desuden vil Trevlerne efter aftale organisere andagter, lejrbål, natløb og hikes. I kan lave aftaler om dette med jeres uges centerleder og de øvrige deltagere i centerlejren. Dette gøres via Facebook. I løbet af foråret inden lejren, får I yderligere oplysninger om dette.

I centrets idéstald har vi 130 aktivitetstilbud og materialer klar til brug. Trevlerne hjælper med at finde aktivitetsbeskrivelser og materialer. Herefter sørger lederne selv for at gennemføre aktiviteterne. Trevældcentrets nærområde giver også mulighed for forskellige ekskursioner. F.eks. Hjerl Hede, Kongenshus Mindepark, Daugbjerg Kalkgruber og Sahl Kirke.

Vores aktivitetsområder er:
- Pionerings- og søaktiviteter
- Primimad
- Spejderaktiviteter for de 7-10 årige
- Koder, signalering og natløb
- Faste udlagte orienteringsløb
- Forkyndelse
- Hikes med overnatningssteder og poster
- Lejrbål
- Smedje og tinstøbning

Trevlerne står under centerlejren for alt det praktiske omkring madudlevering, kiosk og udfører forefaldende arbejde. Desuden vil Trevlerne efter aftale organisere andagter, lejrbål, natløb og hikes. Aftaler om dette kan evt. gøres på centerfordagen.

Til en rigtig sommerlejr hører naturligvis også nogle lækkerier til. De kan købes i Muleposen som sælger slik, is, postkort og diverse spejdergadgets, som kan være et minde om Trevældcentret.

I centerperioden kan I bestille proviant hos den lokale købmand, som så udbringer varer til Trevældcentret hver formiddag. Varerne opbevares i Fadeburet som både har stor kølekapacitet og en fryser. Trevlerne står for at fordele varer til enhederne, som kan afhente madvarer på nærmere angivne tidspunkter.

I værkstedets Udlevering kan der afhentes materialer til aktiviteter og sammesteds foregår udlejningen af patruljekasser uden telte.

Tilmeld dig centerlejr her.

Nyheder

Forhåndstilmeld dig centerlejr 2019

Du kan nu forhåndstilmelde dig centerlejren for 2019, klik på linket her for at komme til forhåndstilmeldingen og så hører du fra vores udlejer.

Uge 28 er allerede fuldt booket, så der har vi desværre ikke plads til flere lejere på Trevældcentret.

Kr. Himmelfartslejr 2019

Tilmeldingen til næste års Kr. Himmelfartslejr er åbnet. Find mere info her.

Udlejning 2020

Udlejningen for 2020 er nu startet. Kontakt vores udlejer og reserver allerede nu dit lejemål for 2020.

Design: MediaConnect ApS