Sommerens helt store hit blandt spejdere

Centerlejr

På Trevældcentret er der i udgangspunktet åbent for spejdere hele sommeren.

Vi holder centerlejre i hver uge, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at komme afsted.

Hvad er en centerlejr og hvordan foregår det?

En centerlejr på Trevældcentret er normalt fra lørdag til lørdag. Men andre tider er også muligt!
I 2024 bliver der holdt centerlejr i ugerne 27-29. Men centerlejren i uge 28 bliver dog noget særligt, da vi her fejrer at der har været afholdt lejre på Trevæld i 50 år. Konceptet for denne lejr er det samme som vi plejer at køre i kr. himmelfart, altså all inklusive.

På en centerlejr bliver du godt modtaget og får anvist en plads på lejrpladserne, hvor der kan opstilles telte, fremstilles alle de "moderne" fornødenheder som køkkenborde, spiseborde, opvaskearealer og graves en fedtfælde.
Trevældcentret har selvfølgelig masser af rafter til opbygningen af lejrpladsen og skulle der være et behov for at låne tovværk til dette, så klarer vi også den sag.

Mens du er på centerlejr, stiller vores venlige frivillige medarbejdere sig til jeres rådighed. 
De sørger først og fremmest for alle de praktiske detaljer, men står også klar til at hjælpe med en masse aktiviteter i løbet af dagene. De åbner Muleposen (kiosken), kan lave natløb og arrangerer lejrbål og alt muligt andet.  
Skal du og de andre grupper har inspiration til hele ugens program, så er der mulighed for fælles planlægning via facebookgruppe, eller et måske et fysisk fremmøde inden lejren.
 

Hvad er inkluderet i prisen?

Ophold på Trevældcentret, et kæmpe udvalg af gratis aktiviteter, inkl. boulderrum, escape rooms, polokajakker, mulighed for at benytte fadeburet til opbevaring af madvarer. Hjælp til planlægning af ugens program, rafter til opbygning af almindelig lejrplads, brænde til madlavning og masser af hjælpsomme hænder i løbet af selve lejren.

Grundet Covid-19 udfordringerne følger vi naturligvis de henstillinger der kommer fra myndighedernes side. Uanset om det gælder et forsamlingsloft, ekstra rengøring eller andre tiltag, så du kan føle dig helt sikker med din lejr på Trevældcentret.

*****

"Jeg har lige været en uge på Trevæld Spejdercenter
sammen med ca. 300 Metodistspejder fra Danmark og Norge...
Det er bestemt ikke sidste gang at MS Danmark bruger dette sted
:) 
Tak for en god uge
:)
"

Christina Jensen 

 

Tilmeld din gruppe til årets centerlejr her!

 

eller

 

Spørg udlejer om mulighederne