Frivillige medarbejdere på Trevældcentret

Trevlerne

Trevlerne er både hjertet og hjernen på Trevældcentret.

Trevlerne er frivillige organiseret i Trevlerfolket, som forestår vedligeholdelsen af centeret. Vi er populært sagt de praktiske grise. Det er os, der står for alt, lige fra oprydning på pladsen til maling, lidt nybyggeri, vedligeholdelse af bygninger - inde som ude - samt aktiviteter i sommerperioden. 
Vi mødes ca. 6 gange om året i weekenden. I dagtimerne udfører vi de forskellige arbejdsopgaver og i aften- og nattetimerne hygger vi os på forskellig vis. Det kan indebærer diverse spil, sang, gåture til Stubbergård Sø og kan munde ud i, at nogle går ned og sover i vores shelter og falder i søvn til fuglenes sang. Men vigtigst er selvfølgelig at vi er sammen og nogle vil nok også sige natmaden!!! 

Om sommeren er det Trevlerne, der bemander centeret. Vi sørger for alle fornødenheder for de spejdere, som benytter centeret. Det er os, der sørger for, at der er brænde nok, vi samler affald sammen, vi afvikler enkelte aktiviteter, natløb, holder åbent i muleposen (kiosken) og ordner andre ting, der måtte være. 

 

Samtidig hygger vi os med både de spejdere, der er på pladsen, og selvfølgelig med hinanden – og det er en sjov og oplevelsesrig ferie for Trevlere. 
Anden weekend i december mødes vi desuden til juleweekend, hvor vi kun har få arbejdsopgaver, men til gengæld har vi tid til at hygge os med hinanden. Nogle gange er vi taget på udflugt til Hjerl Hede, i vandland, i skoven eller noget helt andet, men det er forskelligt fra år til år. 

Trevæld er et sted for alle over 16 år. Vi er både KFUM spejdere, De grønne pigespejdere samt medlemmer af DDS og enkelte fra FDF. Det er altså for alle, der har tilknytning, har haft tilknytning eller ønsker at have en tilknytning til spejdere. Det er en måde at fastholde kontakten til spejderarbejdet, hvis man måske ikke længere har tid til de ugentlige møder, eller et sted hvor man kan tage hen og få nogle gode oplevelser, hvis man mangler lidt spejderi, når man har en weekend, der ikke er fyldt op i spejderkalenderen. Kort sagt er det et sted, hvor man møder andre spejdere og resultatet har indtil videre været massere af venskaber, ja endog ægteskaber så: 

KOM OG VÆR MED 

 

Har du fået lyst til at blive Trevler eller blot høre lidt mere, så skriv til Trevlerrådet her i kontaktformularen og skriv gerne et par linjer om dig selv....

Send en mail til trevler@trevaeld.dk

"Jeg er kommet som frivillig på Trevæld i mere end 20 år. Det er blevet en ekstra "familie" jeg har fået her. Jeg kan slet ikke undvære det super gode fællesskab som Trevlerfolket og Trevæld byder på."

Ole, Thisted